2014. június 26., csütörtök

Előzetes!


"Minden álmom, hogy egyszer én legyek a legjobb sminkes és fodrász!"

Gyakornokként kezdte majd rabnak végezte.
Mo Raynolds gyakornoki állást kapott a One Direction stylistja mellett, hogy két év múlva leérettségizhessen. Ő egy csodás lehetőségnek tartotta mivel közben körbeutazhatja a fél világot, de mindez rémálommá vált. Gyönyörű lány, csodálatos barátokkal és egy nagyon helyes fiúval rendelkezik és az összes kapcsolatot meg kell szakítani.
Liam Payne akarta a lányt, jobban, mint a többiek! Bár az öt fiú közül mindenki játszadozhatott Mo-val, bármikor.

"Azt hittem, ez egy jó lehetőség, hogy én legyek a legjobb, de még van rá lehetőség!"

Addig terhelik és büntetik a lányt ameddig be nem fejezi a rossz cselekedeteit és jól gondolták, hogy így Mo teljesen kifordult önmagából. Persze jutalmat is kaphat, ha jól viselkedik, de nem bír a vérével. S mind e közben egy személy próbálja segíteni a lányt, hogy jobban elviselje, csak nem számított rá, hogy elkezd érzelmeket táplálni iránta. Zayn Malik megtanítja neki, hogyan kell élvezni a legrosszabb helyzeteket is. De titokban teljesen elveszti az összes reményét.

"Hiányzik a családom, a barátaim és a fiúm! Már csak haza akarok menni és elfelejteni ezt. Nem is akarok már a legjobb lenni, csak biztonságban!"

De újabb és újabb rossz cselekedet követ el amivel megnehezíti a helyzetét, s már Zayn sem tehet semmit a helyzet súlyossága miatt.... Vagy mégis?

"I love you...!"

Coming soon... 

Nyitási időpontot még nem tudok megadni, de értesítelek titeket mindenképpen! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése