2015. október 23., péntek

Új történet

FATAL ATTRACTION
 "Mikor tudod meg, hogy ez lesz a végzeted? Amikor már nyakig benne vagy. Hibák sorozatát követed el és aztán jön életed legnagyobbja. Egy buli, egy srác és egy éjszaka. Beleszeretsz a nem megfelelő emberbe. És mi a még szörnyűbb? Hogy jegyese van, e miatt pedig véget kell vetnetek a viszonyotoknak. Viszont nem tudjátok elengedni egymást, amit a sors észrevesz, és amint tud lecsap. A lebukás megtörténik méghozzá egy elég közeli barát által. És ami a találkozáson következik a négy fiúval már csak történelem, ahogyan az is, hogy Zayn Malik miért áll választás elé. És kit választ? A menyasszonyát? Vagy a szeretőjét, akibe beleszeretett? És talán a végére mindannyian nagyot fogunk koppanni."

Egy történet arról, hogy hogyan talál egymásra két ember, akik annyira vonzódnak a másikhoz, valaki mindent felad érte, míg a másik nem tud küzdeni eléggé. Vagy akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy Zayn Malik kilépése egy külön történetbe foglalva.


2 megjegyzés:

  1. Fhúúú teee már kezdtem azt hinni, hogy ez az este FERGE- MOST FIGYELJ - TEGES és új részt hozol végre az OAhoz is.
    Tudod te mennyire megörültem? Hát van fogalmad róla? Tudom ám, hogy nincs teeee fhúú teee na most ennyire teltem és a bosszú az, hogy holnap kapsz komit az új részhez muhahahaha :D

    VálaszTörlés